Anar al contingut

Revetlla de Sant Joan

Per Sant Joan a Aransa no hi falta mai animació per celebrar la tradicional Revetlla de Sant Joan. Al voltant d'una gran foguera a la plaça del carrer Clos tot el poble s'hi va aplegar per donar entrada a una nit màgica.

Una estona abans, capitanejats pel Teti es va organitzar un sopar entre els joves (i alguns no tant) que ja va començar a aplegar la gent. Tot seguit entre el Dani i el Carlos van començar a encendre la foguera que va il·luminar la plaça. Així, amants i detractors de la pirotècnia no van faltar a la cita i es van anar concentrant davant l'Hostal per degustar la coca de Sant Joan i prendre una mica de cava.

Els petards no hi van faltar, entre les cares d'alegria i la por d'alguns, els aficionats es van deixar anar i van treure tota l'artilleria que portaven a sobre. Menció especial pels castells de foc del Joan de Cal Plats i Olles, el Carlos i els seus coets i els germans Merino que portaven un sac de trons d'aquells que ho fa tremolar tot. El relleu està garantit, els més petits també van fer de les seves i no van parar en tota la nit de llançar petards per tota la plaça.

L'any vinent més!

Fotografies realitzades i cedides per Rosa Gasch