Aniversari del Biel de Cal Sandic

Celebració de l’aniversari del Biel de Cal Sandic d’Aransa. Dinar amb familia i amics a Prat Miró.

Eppps! El Biel de Cal Sandic ja ha fet un any!!

Per celebrar el seu primer aniversari ens vàrem reunir família i amics a Prat Miró per fer un bon àpat i passar una bona estona. Si alguna cosa sap fer la gent d’Aransa, és organitzar bons dinars i un cop més va quedar demostrat.

Al refugi de Prat Miró, en un dia ben assolellat més de trenta persones ens vàrem reunir per celebrar que el més petit de Cal Sandic ja ha fet el seu primer any. Amb l’Albert de mestre de les graelles i tothom donant un cop de mà per a què tot sortís rodat vàrem passar un dia magnífic envoltant de les precioses muntanyes d’Aransa.

Com sempre, no hi va faltar de res: embotits, formatges, aperitiu, amanides, amanida de pasta, cargols a la llauna, patates al caliu, pollastre i costella de porc a la brasa. Per postres com no podia ser d’una altra manera per la Revetlla de Sant Joan, coques variades i unes maduixes de l’hort de Cal Sandic que no n’heu tastat mai de més bones i gustoses.

El dinar es va allargar fins ben entrada la tarda tot fent la xerrada amb els cafès i els més petits que s’entretenien jugant.

Per molts anys Biel!

Fotografies realitzades i cedides per Rosa Gasch


© ARANSA.CAT