Festa Sant Martí 2022

La festa petita d’Aransa, la festa de Sant Martí, va tornar a omplir d’alegria el poble amb el tradicional gran sorteig que ja complia la seva cinquena edició.

Quan arriba novembre el poble d’Aransa ja es prepara per a la festa de Sant Martí. Una festa que per cinquena vegada comptava amb el que ja s’ha convertit en tradició, el gran sorteig de Sant Martí! Una idea original dels Escaliva Juquers que fa les delícies de grans i petits i que aquest any no podia faltar.
Per a aquesta edició es van arribar a sortejar fins a deu lots i per a fi de festa la gran panera que es van endur la Sara i l’Armand (que va ser el més content de tots).

Cal agrair especialment a tots els patrocinadors que van ajudar a fer possible aquesta festa: El forn d’en Jordi de Martinet, la Carnisseria Puig de Martinet, Xarcuteria Obach de Puigcerdà, Banc Santander, GR4 Arquitectes, el forn Sant Pierre de Puigcerdà, Pastisseria la Rossella de Bellver de Cerdanya, Pastisseria Villarrubla de Martinet, EMD d’Aransa, Global Vision Consulting, Unglés i més de la Seu d’Urgell, Autofashionbrands i AFBmotorsport, Intrèpid hotel rural de Pi de Cerdanya, Fonda de Cal Fuxet d’Aransa, pernils Moniberic, Banys de Sant Vicenç, Cal Tupinet de Montellà, llaminadures le Petit Bombon de Puigcerdà, Cal Sandic casa rural d’Aransa, Ca l’Escolà i Cal Poeta cases rurals d’Aransa, Làctics l’Esquella de Bellver de Cerdanya, Estació d’Esquí Nòrdic d’Aransa, Carlit de Puigcerdà, Otium el plaer de cuidar-te de la Seu d’Urgell, Ramon Rovira vins i caves de Puigcerdà, AEI Electrotècnia la Seu d’Urgell i apartaments rurals Cal Rosetó d’Aransa.

El sorteig va continuar amb un berenar/sopar dolç i salat amb pernil, embotits, formatge, pa amb tomàquet, coca i unes delicioses truites de patates que van fer a Cal Bonic. Com a fi del dia, ball amb el grup E-2.

Cal destacar que es va inaugurar el nou enllumenat del campanar que s’encén els dies de festa. Una llum més eficient i que destacava encara més el campanar en la foscor de la nit.

L’endemà va finalitzar la festa amb l’espectacle infantil a càrrec del grup de pallassos “Cia. Tururut” i el vermut a la plaça en un bon dia de sol i bones temperatures poc habituals per aquestes dates.


© ARANSA.CAT