Oktoberfest Aransa 2022

Escaliva Juquers ha organitzat la segona Oktoberfest d’Aransa. Aquest 2022 l’Oktoberfest ha comptat amb més assistents i algunes novetats.

L’Oktoberfest a Aransa ja es comença a posicionar com una cita indispensable al calendari. Aquest any no es podia fallar i un cop més els Escaliva Juquers van tornar a organitzar una gran festa de la cervesa. Es va mantenir el format de la primera edició, però amb petites millores que van fer que l’Oktoberfest encara tingués més èxit.

El Joan, després de molt buscar i remenar va trobar uns panets com els originals que serveixen als millors frànkfurts de Catalunya, més tous i que van aguantar molt millor d’un dia per l’altra comparat amb els de la primera edició. A més a més, es van aconseguir unes caixetes de cartó ideals per servir els entrepans.

Un cop més es va confiar en la qualitat de Casa Vallés per a les salsitxes. A part de la tradicional botifarra, frànkfurt, bratwurst, cervela, malaguenya, broqueta moruna i Pikantwurst, aquest any es van afegir la xistorra i la botifarra del perol. Fins a nou entrepans diferents per a triar! Els organitzadors van prendre nota que la botifarra del perol va agradar i es va fer curt. L’any vinent tocarà posar-ne més a la cistella de la compra.

Quant a les cerveses, també fins a nou varietats diferents per poder degustar cerveses poc habituals i de diferents classes: Spaten Oktoberfestbier (cervesa original que es serveix a l’Oktoberfest de Munic), Delirium Tremens (Belga), Basqueland Imparable IPA, Veltins Pilsner, Clausthaler (sense alcohol), Inedit, Dougall’s IPA 4, Moritz Epidor i Victoria Málaga.

Bon ambient, bona teca i per concloure la nit, una bona estona d’acordió a càrrec de l’Aleix que va acabar d’arrodonir la festa.


© ARANSA.CAT