Cap d'any Aransa 2022

Els Cap d’Any a Aransa sempre són especials amb tot el poble aplegat a la plaça per donar la benvinguda a l’any nou. Un cop més s’ha celebrat l’arribada del 2023 amb un gran sopar i una festa que s’ha allargat per alguns fins a la sortida del sol. Salut i feliç any nou a tots!

Organitzar un Cap d’Any per a més de 100 persones no és cosa fàcil, hi ha molta feina al darrere, molt d’esforç que no es veu i moltes decisions que s’han de prendre per a organitzar una festa com cal. És en aquestes festes quan la gent del poble d’Aransa s’uneix sempre, des del més petit fins al més gran per tal de contribuir al fet que la festa sigui un èxit.
Fetes les compres necessàries dies abans i algunes d’última hora, la maquinària estava a punt per celebrar un Cap d’Any que tothom que hi ha estat un cop sempre més recorda. El dia abans, després d’un bon esmorzar el Guillem, el Mero, l’Albert, el Joan, el Teti i el Tomàs van anar a fer llenya. Tres remolcats ben plens per a poder encendre la tradicional foguera de Cap d’Any. Es va començar a organitzar les begudes i la distribució de les taules. L’endemà, ja de bon matí, l’Esther va començar a preparar la sopa amb galets i pilota, com sempre, deliciosa.
Es van parar les taules i decorar amb uns centres per a l’ocasió, decorar el saló i preparar les barbacoes. Tot a punt per a fer un bon sopar i rebre l’any nou tots plegats a la plaça amb les campanades.
La festa es va allargar fins a la matinada, primer amb el grup de músics tradicionals comandats pel Pep Lizandra i l’Elias Porter i després amb la disco mòbil.
Bon any nou a tots i fins a l’any vinent!


© ARANSA.CAT