Dinar de caçadors a Aransa

Dinar de caçadors a Aransa. Els caçadors d’Aransa y la Cerdanya han organitzat un dinar popular amb més de 70 persones, amics, familia i veïns del poble.

El dissabte 4 de maig, els caçadors d’Aransa han organitzat un dinar popular on han assistit més de setanta persones, entre familiars, amics i veïns del poble.
Els caçadors d’Aransa juntament amb altres caçadors de les seves colles, vinguts d’arreu de la Cerdanya i l’Alt Urgell van organitzar el tradicional dinar que cada any es celebra a la plaça del poble.
Ja de bon matí, l’Albert, el Mariano, el Guillem i altres ja van encendre foc per començar a coure els dos cabrits que requerien temps i paciència. Un bon esmorzar per agafar forces, taules parades i ja començant a preparar la paella va anar arribant el gruix de la gent.
Tot fent l’aperitiu per fer temps, la gent xerrava animada a la plaça mentre es delectaven veient el dinar que anava agafant forma.
Amb l’estudi ple de gom a gom i tothom a taula es va començar a servir el dinar: una excel·lent paella i el cabrit que va quedar ben rostit. Tot boníssim. Finalment una mica de coca, cafè i copes.
Animats pel nen sintu, l’Aleix i l’Eva van anar a buscar els seus acordions i van encetar un seguit de cançons populars tradicionals que van fer les delícies dels assistents.
La sobretaula es va allargar per alguns fins que va ser fosc, donant fi a una gran jornada.


© ARANSA.CAT