Anar al contingut

Tast de vins Aransa 2018

Prop de cinquanta veïns i amics del poble d'Aransa vàrem poder gaudir el passat 28 de juliol de 2018 del primer tast de vins que s'organitzava al poble.

La jornada va ser organitzada pel grup de joves del poble "Escaliva Juquers" i va comptar amb l'assistència del Marcel del Tupí de la Cerdanya que va ser l'encarregat de conduir el tast i explicar cadascun dels vins i la millor manera de comprendre els seus aromes, matisos, procedència i història.

Els vins que es varen poder degustar van ser:

  • Indret de Cerdanya Blanc 2017
  • Jean Leon Vinya Gigi Blanc
  • Can Feixes Negre 2016
  • Rebels de Batea Negre 2016
  • Les Crestes Negre 2016

El tast va començar amb una copa de cava "Comte de foix, brut nature" i una lleugera sopa de meló amb menta. Tot seguit, amb els assistents "armats" amb la seva copa de vi personalitzada (Aransa 2018) i ja entrant en matèria es van anar servint i explicant per part del Marcel cadascun dels vins, maridats amb porcions de formatges o embotits de la Cerdanya.

Un cop acabat el tast es va fer el sopar amb amanida, carn a la brasa, embotits, coca i fruita on es van poder tornar a tastar tots els cinc vins del tast. "Per postres" es varen sortejar diverses ampolles entre els assistents.

Tot seguit es va amenitzar la nit amb la música de l'Aleix (acordió), l'Àlex (Guitarra), Josep Martí (cantant) i barra lliure de gintònics i licors.