Anar al contingut

Festa d'estiu a Aransa

Un any més s'ha celebrat la festa d'estiu a Aransa. Jocs per la mainada, xocolatada popular, un bon sopar i ball de fi de festa.

A mitja tarda es van començar els jocs per als més petits amb diferents proves i una gimcana pel poble. Tot seguit el plat estrella i ja tradicional trencada d'olles. Un bon bastó, ulls tapats, tres voltes i a trencar les olles. Alguns picaven fort entre els crits de la gent: esquerra!!!!, dreta!!!!! Ara!!!! Com un eixam d'abelles es llençaven els petits a recollir tots els caramels que podien.

Tot seguit una bona xocolata calenta que va preparar la Vicki de Cal Bosc. Boníssima!

I ja sense perdre temps tots a sopar a la carpa. Amanides, patates fregides, meló amb pernil, carn a la brasa, botifarres, cansalada i un bon gelat per postres. No hi van faltar els parlaments del Pep Miró i la Montse de Cal Sandic. Finalment va començar el ball i va omplir la pista fins a altes hores de la nit. Els més joves encara van seguir la festa fins a la matinada.

Un agraïment especial a tota la gent del poble que voluntàriament va col·laborar i va fer possible aquesta festa. Els muntadors de la carpa, taules, bancs, bar, els que van preparar la xocolata, el sopar, van servir les taules, van preparar els jocs per als nens, van gestionar el bar a la nit i tots aquells que van posar-hi el seu granet de sorra. Moltes gràcies i fins a l'any vinent!

Fotografies realitzades i cedides per J.M. Navarro