Anar al contingut

Font de les Pollineres

La Font de les Pollineres està situada a uns 2.100 metres d'altitud, en la confluència entre els camins que pugen des del Fornell d'Aransa i el Cap del Rec de Lles de Cerdanya. És una zona d'esbarjo que disposa de zona d'aparcament, barbacoes i taules de pedra per poder fer un bon pícnic. Hi ha també un petit refugi de muntanya. La Font de les Pollineres és molt popular donat que s'hi pot arribar amb cotxe (recomanat 4x4) i és un punt de partida ideal per arribar amb la família fins als estanys de la Pera (camí marcat) o bé fer l'ascensió a alguns dels principals pics de la zona (Perafita o Tossal de la Truita, Monturull o Torreta del soldat, Tossal Bovinar, etc.).

L'aigua que brolla de la Font de les Pollineres és ben freda i podreu beure una de les millors aigües de la Cerdanya, només per fer un glop d'aquesta aigua val la pena arribar-hi.

L'entorn de les muntanyes i la zona plena de rierols que baixen dels estanys de la Pera i conformen el riu del Molí és excepcional per passar-hi el dia.

Font de les Pollineres

Fotografia realitzada per Daniel Vidal